Os paso la información que acabo de leer sobre panadería en Barcelona. Más información en
http://www.celipan.com/Pa sense gluten acabat de fer
Obre a Barcelona el primer forn que s’especialitza en aquesta varietat de pa per als celíacs
Dilluns, 22 d'agost de 2011
Les persones amb celiaquia ja tenen una fleca de confiança a Barcelona
Shutterstock
Quan s’arriba a la botiga de Celipan Gourmet sembla que s'arribi a un forn tradicional amb diferents varietats de pa, les quals, a primer cop d’ull, sembla que tinguin els mateixos ingredients que qualsevol altre pa. La diferència és que és que aquest és apte per a tots aquells que pateixen intolerància al gluten.
Barres de pa, brioixeria, pa de motlle, magdalenes, galetes i ensaïmades són algunes de les opcions que s'hi poden escollir. Els ingredients principals són el blat sarraí, la farina de soja i el midó de blat de moro. Aquesta barreja va ser descoberta pel Centre Especial d’Investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona, el qual fa tres anys que treballa amb aliments dedicats a al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
El local es situa al carrer Londres de Barcelona i té un espai reservat a la degustació i un altre als productes gurmet especials per a celíacs. El preu d’una barra curta és d’1,45 €. També disposen d’una botiga virtual per poder fer comandes dels seus productes. Tots aquells que es defensen a la cuina i amb la cocció de pa poden optar per comprar el mix panificable, una farina especial amb la qual es poden preparar, fàcilment, algunes de les receptes que proposen a la web.